CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Siguria

 
 

Gjësende të rrezikshme / Dangerous Goods 
Ligjet e të gjitha vendeve e ndalojnë për shkaqe sigurie marrjen me vete të gjësendeve të mëposhtme në bagazhin e dorëzuar ose në bagazhin e dorës:

 • Çanta për dokumente me sistem të montuar alarmi
 • Lëndë eksplozive, fishekzjarrë, pishtarë
 •  Mbajtës gazi, për shembull gaze ngacmuese, sprei për vetëmbrojtje, zierës kampimi
 • Mbajtës me lëngje të ndezshme, p.sh. benzinë për shkrepëse, ngjyra, llakëra, lëndë pastruese
 • Lëndë që ndizen lehtë, p.sh. shkrepëse (çibritë)
 • Substanca të cilat në kontakt me ujin zhvillojnë gazra të ndezshëm
 • Lëndë oksiduese, p.sh. pluhur zbardhës, superoksid
 • Lëndë infektuese dhe helmuese (toksike), p.sh. zhivë, kultura bakteriale dhe virale
 • Lëndë dhe gjësende radioaktive
 • Lëndë gërryese, p.sh. acide, alkale/baza, baktere të lagështa
 • Materiale me cilësi të forta magnetike
 • Aparatura që punojnë me benzinë dhe mjete puna të cilat tashmë kanë përmbajtur sasinë më vogël të benzinës (p.sh. për qëllime testimi)

Dangerous Goods Rregullat e reja për çantat e dorës (DE & EN)

Dangerous Goods Gjërat e daluara ne aeroplan (DE)

Dangerous Goods
 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëEnj, 05 OKT 2023, 06:40269.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 06:40299.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 06:40289.00 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichEnj, 05 OKT 2023, 08:3599.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 08:35109.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 08:35159.00 CHF *  
 • Basel - PrishtinëEnj, 05 OKT 2023, 12:00209.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 12:00209.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 12:00259.00 CHF *  
 • Prishtinë - BaselEnj, 05 OKT 2023, 20:5599.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 20:4079.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 20:50119.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2023  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.