CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Shëndeti

 
 
Nënat që presin të lindin
Deri në javën e 29-të të shtatzënisë, nënat që presin të lindin dhe që kanë rrjedhë të pakomplikuar të shtatzënisë, mund të udhëtojnë pa vërtetim gjinekologjik në ne fluturimet qe organizon Kosova Reisen . Leja e posaçme për fluturim pas javës 29-të shtatzënisë mund të merret vetëm nga mjeku i shtëpisë ose nga shërbim i ngjajshem mjekësor. E njëjta gjë vlen në rast shtatzënie të komplikuar, si p.sh. në rast se nëna është shtatzënë me binjakë apo me më shumë fëmijë.

Medikamentet
Me medikamente nëpër doganë: Nëse bartni në bagazhin e dorës medikamente dhe injeksione (injeksione insuline), është e këshillueshme të bartet me vete edhe një vërtetim mjeku, i cili vërteton që bëhet fjalë për material mjekësor që ju nevojitet personalisht.

Humbja e medikamenteve: Për rastin që nëse ju humbin medikamentet gjatë rrugës ose në vendin e cakut, do të duhej të kërkonit nga mjeku që ju trajton që t’ua lëshojë një pasqyrë mbi grupin e gjakut tuaj dhe të dhënat tjera të rëndësishme medicinale, si dhe mbi dozimin e medikamenteve dhe emrat e tyre të gjenerikave (emra të lirë ndërkombëtarë të lëndëve mjekësore të pambrojtur ndërkombëtarisht nga e drejta e mallrave). Përveç kësaj, bartni me vete edhe dokumentet e nevojshme për trajtim ose për lëshim recetash.

Medikamentet në bagazhin e dorës: Paketimi i medikamenteve do të duhej t’i përballonte goditjet dhe, sipas mundësisë, sasia e medikamenteve të shpërndahet nëpër disa bagazhe dore. Është e këshillueshme që të bartni në bagazhin e dorës një herë e gjysmë deri në dy herë më shumë medikamente sesa nevoja e pritshme për to. Sepse, në raste të jashtëzakonshme, fluturimeve nganjëherë u ndërrohet drejtimi ose nisja juaj shtyhet për një kohë më të gjatë – edhe nëse ju keni kohë që jeni ulur në aeroplan.
 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëEnj, 05 OKT 2023, 06:40269.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 06:40299.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 06:40289.00 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichEnj, 05 OKT 2023, 08:3599.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 08:35109.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 08:35159.00 CHF *  
 • Basel - PrishtinëEnj, 05 OKT 2023, 12:00209.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 12:00209.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 12:00259.00 CHF *  
 • Prishtinë - BaselEnj, 05 OKT 2023, 20:5599.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 20:4079.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 20:50119.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2023  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.