CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Për ne - Kosova Reisen

 
 
... permbajtja se shpejti!
 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëEnj, 23 MRZ 2023, 08:00149.00 CHF *  
 • Pr, 24 MRZ 2023, 08:00159.00 CHF *  
 • Sht, 25 MRZ 2023, 05:45169.00 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichEnj, 23 MRZ 2023, 10:5099.00 CHF *  
 • Pr, 24 MRZ 2023, 10:5099.00 CHF *  
 • Sht, 25 MRZ 2023, 08:3599.00 CHF *  
 • Basel - PrishtinëEnj, 23 MRZ 2023, 17:45129.00 CHF *  
 • Pr, 24 MRZ 2023, 17:45129.00 CHF *  
 • Sht, 25 MRZ 2023, 12:00109.00 CHF *  
 • Prishtinë - BaselEnj, 23 MRZ 2023, 20:4589.00 CHF *  
 • Pr, 24 MRZ 2023, 20:4589.00 CHF *  
 • Sht, 25 MRZ 2023, 21:0099.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2023  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.