CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencitë - Emri juaj përdorues,
Klientët - Adresa juaj e Email-it:
Fjalëkalimi:
 

Aeroporti i Prishtinës

 
 
Aeroporti i Prishtinës shtrihet në fshatin Sllatinë rreth 17 km nga qyteti. Për të arritur aty ju duhet të merrni rrugën nacionale Prishtinë-Pejë. Meqenëse kjo është mundësia e vetme të vihet deri aty ju preferojmë që të niseni më herët për shkak të ngarkesës së madhe të këtij segmenti rrugor. Ju duhet të paraqiteni në sportelin tonë në aeroport së paku 1 orë e gjysmë para fluturimit. Në rast vonese ju lutemi lajmërohuni drejtpërdrejtë në numrin e telefonit  038 - 548 436 ose mobil 044 - 83 00 83. Vonesa juaj mund të sjell humbjen e vendit tuaj në aeroplan.

Në sportelin tonë si dhe në Chek-in ju do të merrni informacione të sakta rreth fluturimit tuaj. 

Sasia e bagazhit e lejuar për person është 20 kg. Përpiquni që të mos merrni më tepër bagazh sepse çmimi për çdo kilogram të tepërt është 13 Sfr. si dhe ka mundësi që bagazhi juaj të vonohet. Në rast se bagazhi juaj është vonuar ose humbur ju duhet që së pari të paraqiteni në sportelin „Lost and Found“. Përgjegjësinë për bagazhin e mban kompania ajrore.

 

Ofertat aktuale:

  • Zurich - PrishtinëHa, 15 JUL 2024, 06:40279.00 CHF *  
  • Ha, 15 JUL 2024, 08:05239.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 06:35299.00 CHF *  
  • Prishtinë - ZurichHa, 15 JUL 2024, 09:4059.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 09:3059.00 CHF *  
  • Basel - PrishtinëHa, 15 JUL 2024, 06:00199.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 06:00219.00 CHF *  
  • Pr, 19 JUL 2024, 06:00349.00 CHF *  
  • Prishtinë - BaselHa, 15 JUL 2024, 20:4049.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 20:4049.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2024  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni ose Firefox > 3.x ose IE > 6, dhe sigurohuni që Javascript është i aktivizuar.