CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencitë - Emri juaj përdorues,
Klientët - Adresa juaj e Email-it:
Fjalëkalimi:
 

Suchen Sie Ihren Flugtermin

 
 
Fluturimi
Destinacionet
Nga:
Pas:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Data e fluturimit
Njsja më
Kthimi më
Udhëtarët
  Kërkoni fluturimin
 
 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëHa, 15 JUL 2024, 06:40279.00 CHF *  
 • Ha, 15 JUL 2024, 08:05239.00 CHF *  
 • E marte, 16 JUL 2024, 06:35299.00 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichHa, 15 JUL 2024, 09:4059.00 CHF *  
 • E marte, 16 JUL 2024, 09:3059.00 CHF *  
 • Basel - PrishtinëHa, 15 JUL 2024, 06:00199.00 CHF *  
 • E marte, 16 JUL 2024, 06:00219.00 CHF *  
 • Pr, 19 JUL 2024, 06:00349.00 CHF *  
 • Prishtinë - BaselHa, 15 JUL 2024, 20:4049.00 CHF *  
 • E marte, 16 JUL 2024, 20:4049.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 

Shërbimet - Para udhëtimit

Check-In
U rekomandohet pasagjerëve që, për fluturime me KOSOVA REISEN Center mundësisht të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara fluturimit të planifikuar, sepse sportelet mbyllen 40 minuta përpara nisjes.

Lexo më shumë ...

Kosova Reisen së shpejti me rezrevime online!

 • Së shpejti rezrevime online për të gjitha destinacionet.

 • Soon online reservations in all destinations.

 • Bald Online-Buchung in allen Destinationen.

Kosovareisen në shërbimin tuaj

ZÜRICH

Tel: +41 44 215 20 20

E-Mail: info@kosovareisen.com


KOSOVË

Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Shiko të gjitha kontaktet
 
 
© copy 2024  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni ose Firefox > 3.x ose IE > 6, dhe sigurohuni që Javascript është i aktivizuar.