CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencitë - Emri juaj përdorues,
Klientët - Adresa juaj e Email-it:
Fjalëkalimi:
 

Aeroporti i Cyrihut

 
 
Aeroporti i Cyrihut gjendet vetëm 10 km nga qyteti (Klloten). Afër është autostrada (Unaza Veriore e Cyrihut) prandaj është shumë lehtë për ta gjetur. Udhëtarët kanë në dispozicion edhe hekurudhën e cila është mënyra më e sigurt dhe më i saktë për të arritur deri këtu. Ju, së paku dy orë para fluturimit, duhet të paraqiteni në sportelin tonë i cili gjendet në Terminalin 2. 

Në rast vonese ju lutemi lajmërohuni me telefon drejtpërdrejtë në sportelin tonë në numrin 043/816 5934 ose në zyrën qendrore044/215 20 20 . Ju lutemi keni parasysh që nëse vonoheni gjatë mund ta humbni vendin e rezervuar në aeroplan. 

Në sportelin tonë si dhe në Chek-in ju do të merrni informacione të sakta rreth fluturimit tuaj. 

Pesha e bagazhit e lejuar për person është 20 kg. Përpiquni që të mos merrni më tepër bagazh sepse për çdo kilogram të tepërt paguani 13 Sfr. si dhe ka mundësi që bagazhi juaj të vonohet. Në rast se bagazhi juaj është vonuar ose humbur, ju duhet që së pari të paraqiteni në sportelin „Lost and Found“. Përgjegjësinë për bagazhin e mban kompania ajrore dhe aeroporti.
 

Ofertat aktuale:

  • Zurich - PrishtinëHa, 15 JUL 2024, 06:40279.00 CHF *  
  • Ha, 15 JUL 2024, 08:05239.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 06:35299.00 CHF *  
  • Prishtinë - ZurichHa, 15 JUL 2024, 09:4059.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 09:3059.00 CHF *  
  • Basel - PrishtinëHa, 15 JUL 2024, 06:00199.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 06:00219.00 CHF *  
  • Pr, 19 JUL 2024, 06:00349.00 CHF *  
  • Prishtinë - BaselHa, 15 JUL 2024, 20:4049.00 CHF *  
  • E marte, 16 JUL 2024, 20:4049.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2024  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni ose Firefox > 3.x ose IE > 6, dhe sigurohuni që Javascript është i aktivizuar.