CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

kërko fluturimin

 
 
Fluturimi
Destinimi
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Data e fluturimit
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Udhëtarët
  Kërkoni fluturimin
 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëMËR, 23 TET 2019, 06:4579 CHF *  
 • Enj, 24 TET 2019, 05:4579 CHF *  
 • Pr, 25 TET 2019, 06:5589 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichMËR, 23 TET 2019, 18:45269 CHF *  
 • Enj, 24 TET 2019, 09:35259 CHF *  
 • Pr, 25 TET 2019, 10:10209 CHF *  
 • Basel - PrishtinëMËR, 23 TET 2019, 15:5569 CHF *  
 • Enj, 24 TET 2019, 19:50109 CHF *  
 • Pr, 25 TET 2019, 19:30119 CHF *  
 • Prishtinë - BaselMËR, 23 TET 2019, 10:55249 CHF *  
 • Enj, 24 TET 2019, 16:40189 CHF *  
 • Pr, 25 TET 2019, 16:20179 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 

Shërbimet - Para udhëtimit

Check-In
U rekomandohet pasagjerëve që, për fluturime me KOSOVA REISEN Center mundësisht të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara fluturimit të planifikuar, sepse sportelet mbyllen 40 minuta përpara nisjes.

Lexo më shumë ...

Kosova Reisen së shpejti me rezrevime online!

 • Së shpejti rezrevime online për të gjitha destinacionet.

 • Soon online reservations in all destinations.

 • Bald Online-Buchung in allen Destinationen.

Kosovareisen në shërbimin tuaj

ZÜRICH

Tel: +41 44 215 20 20

E-Mail: info@kosovareisen.com


KOSOVË

Gjakovë +381 390 321 091
Pejë +381 39 432 471
Prizren +381 29 242 110
Prishtinë +381 38 241 111

Shiko të gjitha kontaktet
 
 
© copy 2019  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.