CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Fluturimet

 
 

Nga Zurichu, nga Prishtina, nga Shkupi apo nga Tirana për në cilindo aeroport të botës, ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju rezervojmë një udhëtim të rehatshëm. Ju u mbetet vetëm një telefonatë në cilëndo nga zyrat tona ose të kërkoni në faqen tonë në Internet.
Sot, nesër apo kurdo që keni planifikuar të fluturoni, konsultohuni njëherë me ne sepse ia vlen.

 

Ofertat aktuale:

  • Zurich - PrishtinëMa, 12 DEZ 2023, 06:5099.00 CHF *  
  • MËR, 13 DEZ 2023, 06:50139.00 CHF *  
  • Enj, 14 DEZ 2023, 06:50159.00 CHF *  
  • Prishtinë - ZurichMa, 12 DEZ 2023, 09:4599.00 CHF *  
  • Basel - PrishtinëMa, 12 DEZ 2023, 11:4559.00 CHF *  
  • Ma, 12 DEZ 2023, 20:10449.00 CHF *  
  • MËR, 13 DEZ 2023, 20:00449.00 CHF *  
  • Prishtinë - BaselMa, 12 DEZ 2023, 20:1059.00 CHF *  
  • Di, 17 DEZ 2023, 16:40109.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2023  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.