CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

DHL - POSTA E SHPEJT

 
 

Kosova Reisen është përfaqësuese e DHL, shërbimit të shpejt postar, për Rafshin e Dukagjinit (Gjakovë, Pejë dhe Prizren).
DHL është njëra ndër kompanitë më të mëdha botërore me përfaqësi në të pesë kontinentet për pranimin dhe dërgimin e dërgesave postare.
Në zyrat tona Ju mund të dërgoni dhe pranoni paketa, letra dhe dokumente me vlerë me çmime shumë të volitshme dhe me shpejtësi dhe siguri maksimale.

 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëEnj, 05 OKT 2023, 06:40269.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 06:40299.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 06:40289.00 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichEnj, 05 OKT 2023, 08:3599.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 08:35109.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 08:35159.00 CHF *  
 • Basel - PrishtinëEnj, 05 OKT 2023, 12:00209.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 12:00209.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 12:00259.00 CHF *  
 • Prishtinë - BaselEnj, 05 OKT 2023, 20:5599.00 CHF *  
 • Pr, 06 OKT 2023, 20:4079.00 CHF *  
 • Sht, 07 OKT 2023, 20:50119.00 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2023  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.