CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Bagazhi

 
 
Bagazhi i pataksuar
Kufiri i bagazhit të pataksuar për bagazhin e dorëzuar është 20 kg për pasagjer. Edhe fëmijët kanë të drejtë të kenë këtë peshë bagazhi. Ju rekomandojmë që të mos dorëzoni bagazhe të veçanta, të cilat kanë peshë më të rëndë se 32 kg.

Mbipesha e bagazhit
Transportimi i bagazhit, i cili për nga pesha i tejkalon kufijtë e përcaktuar të bagazhit të pataksuar, bëhet me pagesë.
 
Bagazhi i dorës
Për shkaqe sigurie si dhe për shkak të rehatisë, në kabinë lejohet të merret vetëm një copë bagazhi dore për person. Bagazhi i dorës guxon të ketë peshën maksimale 6 kg (8 kg për laptop), derisa përmasat nuk guxojnë të tejkalojnë 55 cm x 40 cm x 20 cm.

Është e këshillueshme që në bagazhin e dorës të transportohen gjësendet me vlerë, medikamentet si dhe gjësendet që prishen lehtë ose që thyhen. Nga ana tjetër vlejnë udhëzimet rreth kufizimeve të përgjegjësisë, të renditura në vërtetimin e rezervimit të biletës.
 
Tarifa e mbipeshës së bagazhit
Pesha më e lartë e lejuar e bagazhit tuaj të udhëtimit është e shënuar në biletën tuaj të fluturimit. Tejkalimet e këtyre limiteve konsiderohen si mbipeshë bagazhi. Në rast të këtillë, struktura tarifore kërkon një çmim shtesë. Ky çmim shtesë përcaktohet varësisht nga situata e konceptit të peshës apo numrit të pjesëve të bagazhit.
 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëEnj, 21 JAN 2021, 08:00159 CHF *  
 • Pr, 22 JAN 2021, 08:00109 CHF *  
 • Sht, 23 JAN 2021, 07:55109 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichEnj, 21 JAN 2021, 10:50139 CHF *  
 • Pr, 22 JAN 2021, 10:50149 CHF *  
 • Sht, 23 JAN 2021, 10:50159 CHF *  
 • Basel - PrishtinëEnj, 21 JAN 2021, 13:00119 CHF *  
 • Pr, 22 JAN 2021, 14:3049 CHF *  
 • Sht, 23 JAN 2021, 14:3049 CHF *  
 • Prishtinë - BaselEnj, 21 JAN 2021, 15:55229 CHF *  
 • Pr, 22 JAN 2021, 10:4599 CHF *  
 • Sht, 23 JAN 2021, 09:45129 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2021  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.