CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

DHL - POSTA E SHPEJT

 
 

Kosova Reisen është përfaqësuese e DHL, shërbimit të shpejt postar, për Rafshin e Dukagjinit (Gjakovë, Pejë dhe Prizren).
DHL është njëra ndër kompanitë më të mëdha botërore me përfaqësi në të pesë kontinentet për pranimin dhe dërgimin e dërgesave postare.
Në zyrat tona Ju mund të dërgoni dhe pranoni paketa, letra dhe dokumente me vlerë me çmime shumë të volitshme dhe me shpejtësi dhe siguri maksimale.

 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëMËR, 22 NËN 2017, 07:0579 CHF *  
 • Enj, 23 NËN 2017, 06:5599 CHF *  
 • Pr, 24 NËN 2017, 06:45449 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichMËR, 22 NËN 2017, 10:10229 CHF *  
 • Enj, 23 NËN 2017, 09:50189 CHF *  
 • Pr, 24 NËN 2017, 09:55189 CHF *  
 • Basel - PrishtinëMËR, 22 NËN 2017, 18:1069 CHF *  
 • Sht, 25 NËN 2017, 14:4099 CHF *  
 • MËR, 29 NËN 2017, 18:1099 CHF *  
 • Prishtinë - BaselMËR, 22 NËN 2017, 14:50209 CHF *  
 • Sht, 25 NËN 2017, 11:25229 CHF *  
 • MËR, 29 NËN 2017, 14:50169 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2017  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.