CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Kontakt

 
 

KOSOVA REISEN Center    
Lövenstrasse 69
CH-8001 Zurich
Schweiz

Tel:   044 / 215 20 20
Fax:  044 / 215 20 25
Mob: 079 / 815 20 20
info@kosovareisen.com
www.kosovareisen.com


KOSOVA REISEN - AIRPORT ZÜRICH  
Terminal 2
Tel:   043 / 816 59 34
Fax:  043 / 816 59 35
Mob: 079 / 815 20 20
aptzrh@kosovareisen.com


A.T. KOSOVA REISEN  PRISHTINË    
Sheshi Bill Klinton
Tel:   038 / 24 11 11
Fax:  038 / 22 00 44
Mob: 044 / 77 00 66
prishtina@kosovareisen.com


A.T. KOSOVA REISEN  - AIRPORT PRISHTINË
Sllatin Terminal 1
Tel:   038 / 54 84 36
Fax:  038 / 54 84 36
Mob: 044 / 83 00 83
aptprn@kosovareisen.com


A.T. KOSOVA REISEN - PEJË    
Tek Ura e gurit
Tel:   039 / 43 24 71
Fax:  039 / 43 24 71
Mob: 044 / 12 87 38
peja@kosovareisen.com


A.T. KOSOVA REISEN - GJAK0VË
Pallati i Kulturës
Tel:   0390 / 32 10 91
Fax:   0390 / 32 12 63
Mob:  044 / 12 87 37
gjakova@kosovareisen.com


A.T. KOSOVA REISEN - PRIZREN
Te Sh.F. "E. Duraku"
Tel:    029 / 24 21 10
Fax:   029 / 24 21 10
Mob:  044 / 12 87 39
prizreni@kosovareisen.com

 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëMËR, 23 MAJ 2018, 06:3079 CHF *  
 • Enj, 24 MAJ 2018, 06:5599 CHF *  
 • Pr, 25 MAJ 2018, 07:50109 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichMËR, 23 MAJ 2018, 09:55239 CHF *  
 • Enj, 24 MAJ 2018, 09:50199 CHF *  
 • Pr, 25 MAJ 2018, 10:45179 CHF *  
 • Basel - PrishtinëMËR, 23 MAJ 2018, 16:3069 CHF *  
 • Pr, 25 MAJ 2018, 21:50149 CHF *  
 • Sht, 26 MAJ 2018, 14:3599 CHF *  
 • Prishtinë - BaselMËR, 23 MAJ 2018, 10:30239 CHF *  
 • Pr, 25 MAJ 2018, 18:40179 CHF *  
 • Sht, 26 MAJ 2018, 11:00179 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2018  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.