CALL CENTER
09:00 - 20:00
+41 44 215 20 20

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
 

Në aeroplan

 
 
Në aeroplan , sipas rregullave ndërkombëtare të aviacionit civil dhe të sigurisë duhet të respektohen këto rregulla:
 • Gjatë gjithë fluturimit është e ndaluar rreptësisht pirja e duhanit. 
 • Në aeroplan udhëtarët nuk kanë të drejtë të marrin me vete mjete të cilat në çfarëdo mënyre mund të sjellin në pyetje sigurinë e përgjithshme si p.sh.: armë, thikë, gërshërë, brisk, tuba me gazra kimike ose eksplozive. Për më tepër mund të merrni informacion nga punëtorët tanë në aeroport ose në sportelin e check-in. 
 • Gjatë gjithë fluturimit duhet respektuar qetësinë e të tjerëve prandaj në fluturake nuk do të pranohen njerëz të alkoolizuar rëndë ose ata që janë nën ndikimin e drogave të ndryshme.
   
Gjatë fluturimit Ju do të gjeni shërbim superior. Stjuardesat do t'Ju shërbejnë me ushqim me pije të ftohta dhe të nxehta si dhe do të përgjigjen në çdo kërkesë Tuajën. Gjithashtu mund të shfrytëzoni edhe Freeshopin për të blerë dhuratat për më të dashurit Tuaj.

Ju dëshirojmë udhëtim të këndshëm.

 

 

 

Ofertat aktuale:

 • Zurich - PrishtinëMa, 24 TET 2017, 06:5579 CHF *  
 • MËR, 25 TET 2017, 06:3079 CHF *  
 • Enj, 26 TET 2017, 06:55129 CHF *  
 • Prishtinë - ZurichMa, 24 TET 2017, 10:00329 CHF *  
 • MËR, 25 TET 2017, 09:55259 CHF *  
 • Enj, 26 TET 2017, 10:00219 CHF *  
 • Basel - PrishtinëMËR, 25 TET 2017, 16:3079 CHF *  
 • Pr, 27 TET 2017, 16:10109 CHF *  
 • Sht, 28 TET 2017, 14:25129 CHF *  
 • Prishtinë - BaselMËR, 25 TET 2017, 10:30319 CHF *  
 • Pr, 27 TET 2017, 13:00229 CHF *  
 • Sht, 28 TET 2017, 11:00259 CHF *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko të gjitha ofertat
 
 
 
© copy 2017  www.kosovareisen.com | AGB  |  Kontakt  |  Impressum  | 
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.